Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ


Δεν σε θελουμε άλλο στην Ελλαδα ρε αλλοδαπε, γιαυτο, παρ' τα φιλαρακια σου, παρε τη μαμα σου και τραβα στην πατριδα σου, εκει στ' αφεντικα   σου.
ΠΑΡΕ  ΔΡΟΜΟ  ΕΦΙΑΛΤΗ!

Δυναμεις κατοχης στα υπουργεια;

Επιτροπους στα υπουργεια  βαζει ο προδοτης.
Οι δυναμεις κατοχης καταλαμβανουν ολα τα ποστα, με την βοηθεια των προδοτων συνεργατων τους.
Οι δοσιλογοι της κυβερνησης με την σιωπηρη αποδοχη ΟΛΗΣ της -λεμε τωρα- αντιπολιτευσης ξεπουλησαν τον Ελληνικο λαο, ξεπουλησαν την Εθνικη κυριαρχια, ξεπουλανε οτι  απεμεινε απο την δημοσια περιουσια.
Οτι καταφεραν να διαφυλαξουν οι πατεραδες και οι παπουδες μας χυνοντας το αιμα τους για αιωνες, ερχεται ο Αμερικανοεβραιος πρακτορας, το ελεεινοτερο καθαρμα που περασε ποτε απο την Ελληνικη πολιτικη σκηνη, να το παραδοσει ενευ ορων στους ομοθρησκους του δυναστες του κοσμου.
Κι εμεις κανουμε καθιστικες διαμαρτυριες, λες και ιδρωνει το αυτι αυτων των καθαρματων.
Και οι ρουφιανοι του συστηματος, οι δημοσιογραφοι, (αλλα βρωμοσκυλα αυτοι), βαφτιζουν βια τα αβγα και τις μουντζες μερικων πολιτων κατα πολιτικων.
Ενω η Εθνικη προδοσια, , η βιαιη οικονομικη αφαιμαξη του  λαου, η καταστροφη της αγορας, η ανεργια, οι διαρκεις φοροι, φοροι, φοροι, τα καθημερινα μετρα, μετρα, μετρα, η πτωχευση των ασφαλιστικων ταμειων, η πεινα , η εξαθλειωση, η απογνωση, η διαλυση οικογενειων, οι αυτοκτονιες, οι καρκινοι, τα καρδιακα και εγκεφαλικα επεισοδια, η αυξηση των καταθλιπτικων και, και, και δεν ειναι ασκηση βιας. Ειναι ασκηση πολιτικης. Ειναι πολιτισμος.
Ενω τα γιαουρτια και τα αβγα  ειναι οπλα εγκληματος. Οσοι τα χρησιμοποιουν εναντιον των καθαρματων ειναι τρομοκρατες. Διασυρουν τη χωρα στο εξωτερικο. Ειναι ανθρωποι του παρακρατους,  του ΣΥΡΙΖΑ, ειναι κυκλοι ανωμαλιας.
Για τα λαμογια της δημοσιογραφιας, δεν υπαρχουν αυτοκτονιες, δεν υπαρχει φτωχεια, δεν υπαρχουν αγανακτησμενοι, δεν υπαρχουν  απελπισμενοι, δεν ειναι μεγαλη η ανεργια, η προδοσια και τα διαρκη μετρα ειναι μονοδρομος, το ασπρο ειναι μαυρο, η μερα ειναι νυχτα και τον κακο τους τον καιρο.

Και  δεν υπαρχει ενας δικαστης με ΑΡΧΙΔΙΑ, ενας στρατηγος με ΑΡΧΙΔΙΑ, καποιος τελος παντων που να αγαπαει αυτη τη χωρα, ενα ΠΑΛΗΚΑΡΙ  να κλεισει
 στη φυλακη αυτα τα ΑΡΧΙΔΙΑ;

Πρεπει να ξεπερασουμε τα ορια μας, να αφησουμε τα αβγα και τα γιαουρτια και να παρουμε πιο δραστικα μετρα;
Αντε, γιατι οι σκλαβοι καποτε ξυπνουν και η πεινα και απογνωση ειναι κακος συμβουλος.

Και οπως ειπε κι ο αειμνηστος Αλεκος Παναγουλης, "ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ , ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ"

Τ' ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;