Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

 N.Μούσχουρη: "Δικαίως οι Γερμανοί τα βάζουν με τους Έλληνες"

Προώθησε το!

     

Αν σου αρέσει, κοινοποίησε το






(από  
ΤΑ ΝΕΑ)
Ρεπορτάζ : Μαρία Βασιλείου
 <<Καταρρίπτεται ο µύθος των σκληρά εργαζόµενων Βορειοευρωπαίων και των τεµπέληδων του Νότου, καθώς αποδεικνύεται ότι οι Ελληνες εργάζονται περισσότερο σε σχέση µε άλλους Ευρωπαίους, σύµφωνα µε δηµοσίευµα της «Wall StreetJournal», η 
οποία επικαλείται... 
σχετικά στοιχεία της Eurostat.>>



Δεν προλαβε να δημοσιευθει η παραπανω ειδηση και εσπευσε η ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ να δωσει δικιο στους καταστροφεις της χωρας.
Κατανοει κι αυτη οπως ο ΓΑΠ την "δικαιολογημενη" οργη των ΝΑΖΙ κατα των Ελληνων γιατι αυτοι οι "πολιτισμενοι βορειοι", εισεβαλαν με το ετσι θελω στη χωρα των "τεμπεληδων" και ανυπακουων Νοτιων, εσφαξαν, εκαψαν, ερημωσαν πολεις και χωρια, αρπαξαν {με αναγκαστικο δανειο} τον χρυσο της Ελλαδος κι αφου εχασαν τον πολεμο, ουτε το "αναγκαστικο δανειο" επεστρεψαν, ουτε πολεμικες αποζημειωσεις πληρωσαν για τις καταστροφες που προξενησαν και τον θανατο που εσπειραν.
Κατανοει η ΓΙΑΓΙΑ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ την "δικαιολογημενη οργη" των αιμοσταγων δολοφονων, αυτων των γουρουνιων που ειναι υπευθυνοι για τον θανατο δεκαδων εκατομμυριων ανθρωπων στην προσφατη ιστορια, των "πολιτισμενων" ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ αυτων που μας πουλησαν τα υποβρυχια που γερνουν, τα αρματα μαχης χωρις πυρομαχικα, των αρματων που οταν πυροβολησουν ανοιγουν οι κανες των πυροβολων σαν γαρυφαλα, αυτων των εμπορων οπλων που συντηρουν δεκαετιες τωρα την ενταση μεταξυ της Ελλαδας και των γειτονων της για να μπορουν να πουλανε {με εκβιασμους και απειλες} τα οπλικα τους συστηματα χρεωνοντας τα σε υψηλοτατες τιμες {συν τις μιζες των ντοπιων πουλημενων πολιτικων} δανειζοντας μας γι αυτες τις "καταναγκαστικες" αγορες σε υψηλοτατα επισης επιτοκια. 
Των "πολιτισμενων απατεωνων" που "λαδωνουν" πολιτισμενα τους "απολιτιστους απατεωνες" για να παιρνει η SIEMENS τα μεγαλα εργα ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ τα χρηματα του Ελληνικου λαου.
Για ολα λοιπον αυτα και πολλα αλλα, κατα την ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ, ειναι δικαιολογημενα οργισμενα τα ναζιστικα γουρουνια με τους κακομαθημενους και τεμπεληδες Ελληνες. Και γι αυτο "κατανοει" την οργη τους.